Let´s dance!

Heeej på er alla bloggläsare!

Har varit i skolan idag då :/  Chattar nu med Emelie :) Vi pratar om lite olika saker som ni kanske vill ha svar på men Nej!Privat xD Pratade också med mandizzen förrut !Sa e as roli sak:DMen nu blir det Let´s dance!<3333Natti !

Lilla söööta"Lovisa och "Jag"<333Goda tider det!<3333



A-K och Mee!!!!!!!!!

Hihi Klara o hennes min:D
Hihi:P
Äggen!<3333


Snrt ska vi se på family gay och hon lockar mej nu:D<3333333333333333333333333333

Fotbollsdag!=)(Booooring)

Tjohhooooooo!

Hejsan allihopa! Nu sitter jag vid datan som ni kanske förstår:) Har varit ute i snön  typ 3 timmar med min lilla kusin William som nyss börjat förskolan=) =) =) Haha så kul idag (Nooooooooot!!!!!!!!!!) Fick sitta och titta på en boll hela tiden =( Men men vi gick vidare iallafall=) BRA JOBBAT NI SOM SPELADE!(I VÅRAN KLASS ASSÅ) <3333333
jAJA,,,Vet inte vad jag ska skriva:) Nån som vill va nån gång:)????kommentera då:D

Hihi Klara<33333333333333333333333333and me!And Zlatan of course<3333333333333


Love you

Sportlovet slut =(

Hej på dej!

Nu är sportlovet tyvärr slut, och jag hatar att det är så. Man fick lixom sova ut och inte jobba i matteboken och så. Men nu så kan man inte det längre. (snyft) :*(  Det enda jag älskar och längtar till är tunaholm! Då kvittar det om det är lo eller inte :D
Men vem ska jag välja??   Hjälp mej! Man kan inte lita på alla i våran klass! Jag vet en/några personer i våran klass som snackar skit hela tiden!  Så därför kanske jag inte väljer nån i våran klass!!!!:@
Skärp er lite! Nu när ni läser detta tänker ni säkert:?:?: Hon e ju helt störd, hon har också snackat skit o blablabla!!!!
Visst jag erkänner! Klart alla snackar skit nån gång i livet! Men nu är vi så pass stora att vi inte ska det! Det är bara så negativt och barnsligt! Fatta! Jag hatar er som snackar skit! Fatta det! Jag har slutat med det för länge sen! Sluta göra det om ni/du gör det!!!!!!!!!!♦/Hälsningar Ellen på whelshcob! LOVE YOU ALL!Haha sommar:)Längtar!

Alla hjärtans dag:)<3<3<3<3<3

Glad alla hjärtans dag på er alla!



Chattkväll & Melodifetivalen!

Hej på er allihopa som läser detta!
För en liten stund sen satt jag vid Tvn och kollade på melodifestivalen!
Men det var inget vidare bra så nu sitter jag här:) Hur som  helst så chattar jag med världens bästa Lovisa F och Emelie Nilsson! Jag menar lixom....hur bra och snälla vänner kan man ha!?!?!?
Emelie Nilsson, Lovisa F, Friedlich, Snuttan, Snuttan, Carisa, Dissney, Pärlan, Mamma, Pappa, Martin, Satu ni är de bästa man kan tänka sig! Jag älskar bara er! visst finns det mer men i mitt hjärta tillhör dessa personer!<3<3♥♥Kram och puss!  Love<33333333333333333333333

Dance youré as of!

Hejsan! Imorse var jag med Emelie och kollade på "Danzanova" showen! Jag ska börja dansa i "Danzanova" bugg!
Ska bli jätte-kul! När jag och Emelie satt där så började alarmet gå och en brandbil och en ambulans och en annan bil kom! haha läskigt!
Men nu så kollar jag på Dance youré as of! hihi as kul!

Skolan=)

♥Idag var det skola. Var väldigt seg på morgonen men som sagt gick dagen fortare och fortare. Nu så har vi sportlov! Wihooooooooo! =`D Skönt att vara ledig från skolan! Imorse när jag skulle gå till skolan så snubblade ju jag såklart och fick kramp på häcken! :D Tog ca: 20 min att gå då. Menmen.....nu så har vi lov och det är jätte-skönt. I ♥ Lov!
På lördag ska jag vara med "Emelie" :D <3 Ska bli kul kul! Men jag säger inte vad vi ska göra :p
Thihihih jag ska nog softa lite nu efter den långa skolveckan :* Nån som har blogg? Kommentera så besöker jag!

/Ellen på whelshcob.blogg.se♥
Love you my darling!♥                                        ©

RSS 2.0